moritz_Barcelona

[CAT]
El passat 28 de juny es va celebrar la Festa EINA de tancament del curs 2012-13. Els estudiants de l’assignatura Escenografia, de 4t curs de Grau de Disseny, impartida per Anna Alcubierre  van encarregar-se de preparar la “Fes-te la festa”, un esdeveniment col·laboratiu que, mitjançant les xarxes socials, es va anar construint en forma de petits concerts, fotografies dels perfils participants i 400 metres de tela que marcaven diversos espais.

[CAST]
El pasado 28 de junio se celebró la Fiesta EINA de cierre del curso 2012-13. Los estudiantes de la asignatura Escenografía, de 4º curso de Grado de Diseño, impartida por Anna Alcubierre se encargaron de preparar la “Fes-te la festa”, un evento colaborativo que, mediante las redes sociales, se fue construyendo en forma de pequeños conciertos, fotografías de los perfiles participantes y 400 metros de tela que marcaban diversos espacios.

[ENG]
The EINA 2012-13 year end party was held on 28 June. The students on the Stage Design subject, in the 4th year of the Design Degree, taught by Anna Alcubierre took care of preparing the “Fes-te la festa” [DIY Party], a collaborative event that was steadily created, using social networks, in the form of small concerts, photographs of the participating profiles and 400 metres of fabric that marked out different spaces.