Pep Alemany FAD

[CAT]
El dilluns 9 de desembre torna el cicle Mestres. La Cadena del FAD, amb el reconeixement a Pep Alemany (Barcelona, 1940), professor d’EINA, arquitecte i expresident del FAD.

“Proper, afable, amb una gran cultura arquitectònica i esperit crític, Pep Alemany és un exemple de compromís i activisme amb l’arquitectura i el disseny al nostre país. Amb més de cent obres construïdes, és especialment destacable la seva aportació a la docència. D’una banda, com a professor a l’ETSAB durant més de quaranta anys, i de l’altra, com a cofundador d’EINA, professor des del primer dia i peça clau en la història de la institució. Descobrirem facetes seus poc conegudes i no faltarà l’afinat sentit de l’humor que el caracteritza.”
FAD

Direcció: Plaça dels Àngels, 5-6. Barcelona
Data: Dilluns 9 desembre 2013
Hora: 19:30 h.

 

[CAST]
El lunes 9 de diciembre vuelve el ciclo Maestros. La Cadena del FAD, con el reconocimiento a Pep Alemany (Barcelona, 1940), profesor de EINA, arquitecto y ex presidente del FAD.

“Cercano, afable, con una gran cultura arquitectónica y espíritu crítico, Pep Alemany es un ejemplo de compromiso y activismo con la arquitectura y el diseño en nuestro país. Con más de cien obras construidas, es especialmente destacable su aportación a la docencia. Por un lado, como profesor en la ETSAB durante más de cuarenta años, y por otro, como cofundador de Eina, profesor desde el primer día y pieza clave en la historia de la institución. Descubriremos facetas sus poco conocidas y no faltará el afinado sentido del humor que lo caracteriza.”
FAD

Dirección: Plaça dels Àngels, 5-6. Barcelona
Fecha: Lunes 9 de diciembre del 2013
Hora: 19:30 h.

[ENG]