Judit Maldonado finalista a Yorokobu

[CAT]
Els estudiants de Tècniques d’Il·lustració  de 4t curs de Grau de Disseny han presentat propostes per a la coberta de la revista Yorokobu del mes de febrer. Entre els presentats, el projecte de Judit Maldonado està entre els 15 finalistes escollits per la revista.
Si li voleu donar un cop de mà perquè sigui una de les deu que surtin reproduïdes en la versió impresa, podeu votar-la aquí.
Molta sort, Judit!

[CAST]
Los estudiantes de Técnicas de Ilustración de 4º curso de Grado de Diseño han presentado propuestas para la cubierta de la revista Yorokobu del mes de febrero. Entre los presentados, el proyecto de Judit Maldonado está entre los 15 finalistas elegidos por la revista.
Si le quereis echar una mano para que sea una de las diez que salgan reproducidas en la versión impresa, podeis votar aquí.
Mucha suerte, Judit!

[ENG]
Fourth-year Design Degree Illustration Techniques students have submitted proposals for the cover of February’s issue of the Yorokobu magazine. Among those who have submitted, the project by Judit Maldonado is one of the 15 finalists selected by the magazine.
If you’d like to give her a helping hand to be one of the ten that will be reproduced in the print version, you can vote for her here.
Lots of luck, Judit!