[CAT]
Enric Mas, artista i professor de Serigrafia, Tècniques d’estampació i Color i volum a EINA, ha fet donació d’unes de les seves peces a la subhasta d’art a benefici de la caixa de resistència dels docents de balears. L’exposició on es poden veure les peces donades és “Artistes i mestres van plegats” i es pot visitar fins el dia 29 d’octubre a la Galeria Ferran Cano de Palma.

[CAST]
Enric Mas, artista y profesor de Serigrafía, Técnicas de estampación y Color y volumen en EINA, ha donado algunas de sus piezas en la subasta de arte a beneficio de la caja de resistencia de los docentes de Baleares. La exposición donde se pueden ver las piezas es “Artistas y maestros andan juntos” y se puede visitar hasta el día 29 de octubre en la Galería Ferran Cano de Palma.

[ENG]
Enric Mas, silk-screen printing, stamping techniques and colour and volume artist and teacher at EINA, has donated some of his pieces to the benefit art auction for the Balearic teachers’ resistance fund. The pieces will be on display at the “Artists and Teachers Go Together” exhibition, which is open until 29 October at the Ferran Cano Gallery in Palma.